Haberler
Dismek Kurslarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor...
16-07-2021 248

Dismek Kurslarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kentte istihdama katkı sağlamak ve çeşitli iş kollarına kalifiye elaman yetiştirmek için DİSMEK Kurs Merkezlerinde gençlere mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri vermeye devam ediyor..

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (DİSMEK) ile çeşitli branşlarda açılan kurslarımızda 1050 kursiyer aktif olarak eğitim almaya devam ediyor. Alanında uzman eğitmenlerin görev yaptığı kursları başarıyla tamamlayan kursiyerler, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifika almaya hak kazanıyor.

DİSMEK eğitimleri Sümerpark Ortak Yaşam Alanı, Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi, Göletli Park DİSMEK Kurs Merkezi, Aktif Yaşam Merkezi, Mardinkapı Kadın Yaşam Merkezi, Yeniköy Kadın Yaşam Merkezi, Koşuyolu Kadın Yaşam Merkezi, Benüsen Kadın Yaşam Merkezi ve Silvan ilçemizde faaliyete geçmiş olan kurs merkezlerimizde gerçekleşmektedir. İçelerimizde de kurulacak olan kurs merkezlerimiz yakın zamanda faaliyetlerine başlayarak halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Başvurular devam ediyor...

DİSMEK Kurs Merkezlerimizden yararlanmak isteyen vatandaşlar https://www.dismek.org.tr adresinden diledikleri kurs merkezlerine online başvuru yapabilir veya kurs merkezlerini ziyaret ederek kayıt yapabilirler.

Dismek Kurslarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor...